середу, 17 лютого 2016 р.

Таємниці Туманного Альбіону

Традиції... Вони роблять країну особливою. Деякі з них старомодні, і лише кілька людей пам`ятають їх, інші є частиною життя кожного з нас. Проект "Таємниці Туманного Альбіону: Свята та традиції Англії" дозволив учням 8 класу познайомитися з деякими святами та традиціями цієї країни, зі стилем життя англійців, їх звичками та особливостями. Учні намагалися отримати відповіді на такі питання: Чому в Англії традиції відіграють важливішу роль в житті людей, ніж в інших країнах? Чому вони так пишаються своїми традиціями? Чому застарілі традиції та обряди можуть видатися дивними іноземцям?
 Проект виявився досить актуальним у наш час, адже ні для кого не секрет, що 2016 рік є роком англійської мови в УКРАЇНІ, а вивчаючи мову, важливо розуміти, чим живе і дихає її народ.
Дякуємо за цікавий проект учителю англійської мови Фурсі Ніні Іванівні та учням 8 класу.
Детальніше з матеріалами заходу можна ознайомитись на сторінці блогу "Англійська мова"

вівторок, 16 лютого 2016 р.

Улюблені герої англійських книжок

Першими у Днях англійської мови взяли участь, як  не дивно, наймолодші учасники навчального процесу. Першокласники залюбки познайомились з відомими літературними героями популярних дитячих книжок англійських авторів та разом організували виставку розмальовок.

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Вивчаємо англійську разом

У школі розпочалися традиційні Дні англійської мови. Цього року учням будуть запропоновані заходи, які зможуть допомогти їм ближче познайомитись з англійцями, їх звичками, історією та культурою. Ну і звісно кожен бажаючий зможе збагатити свої знання з мови. Детальніше з планом можна ознайомитись на сторінці "Позакласна робота"